Onderwijs

Open Deur Kerk

Uw woord is een lamp voor mijn voet, een licht op mijn pad

Psalm 119: 105

Bijbelstudies

Open Deur bied verschillende bijbel studies aan. Of je nou geen, weinig of wél kennis hebt van de Bijbel er is voor iedereen een geschikte studie om aan te sluiten. Het woord van God is niet zomaar een woord, het is het levende woord van God. Een woord van waarheid en kracht. Zodra je dat woord tot je neemt, zal het je vrijmaken. 

En als God nou wél bestaat?

Een studie bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met geloof maar ook nog vragen heeft. Vragen zoals, wat is het doel van mijn bestaan? Is er leven na de dood? Wat is geloven? Een laagdrempelige studie waar iedereen aan mag  schuiven.

Maandagavond

Inloop 19:30 Start 20:00

Ontdekkingen in de Bijbel

Tijdens deze studie gaan we ontdekken wat het Koninkrijk van God inhoud. We gaan ons verder verdiepen in thema’s zoals, geloof bekering en behoudenis maar ook de Heilige Geest en eeuwig leven.

Maandagavond

Inloop 19:30 Start 20:00

Fundamentenstudie

Een studie die nauw aansluit op Ontdekkingen in de Bijbel. Na deze kostbare ontdekkingen gaan we kennis maken met het belang van je persoonlijk toe te rusten en een stevige rots/fundament te bouwen voor je geloof. 

Maandagavond

Inloop 19:30 Start 20:00

Het oude testament

Een verdiepende studie vanuit de boeken van het oude testament. Het zal je verbazen wat een rijkdom het oude testament te bieden heeft voor je huidige geloofsleven. 

Maandagavond

Inloop 19:30 Start 20:00

Ministry cursus:

Gods stem verstaan, bidden voor genezing en vergeving. Toerusting om Gods Koninkrijk in de praktijk toe te passen.

Maandagavond

Inloop 19:30 Start 20:00